ZA NE POVJEROVATI !! Manijak zatečen kako SILUJE KRAVU u štali

0
18906

Policija u Tešnju, u saradnji s veterinarima, intenzivno prikuplja iskaze i materijalne dokaze da bi rasvetlila šokantan slučaj zoofilije, koji se odigrao 12. jula u tešanjskom selu Mekiš, tačnije u zaseoku Roše.

Šokantni slučaj verovatno bi ostao zataškan da očajni meštani putem društvenih mreža nisu molili nadležne i medije da im pomognu. U fokusu priče našao se Ago B., koji je, kako su meštani naveli, silovao kravu.

– Samo je to tema razgovora. Znam tog Agu, on teško živi i napustila ga je supruga. On sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kad ga ko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara – kaže meštanina E. A.

U zaseoku Roše čula se potpuno drugačija priča. Kuća Age B. bila je zatrpana tonama smeća i otpada. Ispred vrata stajale su radne čizme i patike, a vrata su bila zaključana. Niko nije otvarao. Edin Telalović, Agin drug s kojim često ispija flaše alkohola, priča nam kako kod Age do sada nije primetio nastrano ponašanje te je dodao da je on završio u policiji. Stotinu metara niže Agina sestra S. B., takođe, živi u trošnoj kući. Ispričala je kako je prekjuče ujutro kamenovana, kao i Ago.

– Kamenovali su nas Spahići, svašta su nam govorili, vređali nas – rekla je sestra osumnjičenoga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here