Trudna sam, a ne znam tko je otac djeteta. Stalno plačem.. !!

0
107

‘Jako ga volim i žao mi je što sam to napravila, što sam ga prevarila. Bojim se sve mu priznati jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu. Noću plačem zbog toga…’

Ova djevojka je pokleknula iskušenju i imala avanturu za jednu noć. Sada traži savjete, jer je ostala trudna, a ne zna tko je otac djetetu.

Ovo je njena priča :

Prevarila sam dečka s drugim muškarcem. Sada sam trudna, a ne znam tko bi mogao biti otac tom djetetu. Ja imam 20 godina, a moj dečko 24. Zajedno smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i drugi parovi, ali sretni smo zajedno.

Jednu večer sam izašla u klub s prijateljicama, jedna od njih je slavila 22. rođendan. Tamo sam upoznala predivnog momka i počela sam koketirati s njim. Znala sam da je to pogrešno, ali previše sam popila.

Pričali smo i plesali, i odlično se provodili. Šapnuo mi je u uho da li bismo mogli otići na neko mirnije mjesto. Ispričala sam se prijateljicama i otišla s tim muškarcem u lokalni hotel u kojem je odsjeo. Imali smo fantastičan se* .Izmijenili smo telefonske brojeve, ali više se nisam čula s njim. Mislila sam da je tome kraj.

Test na trudnoću sam napravila jer nisam dobila menstruaciju i bilo mi je mučno ujutro nekoliko puta. Test je bio pozitivan pa sam rekla dečku da čekamo bebu. On je bio toliko sretan kada je to čuo. Ne prestaje pričati o tome kako ćemo biti jedna velika, sretna obitelj, jako je uzbuđen.

Sada sam trudna šest mjeseci i osjećam se strašno krivom jer nisam sto posto sigurna da je dijete njegovo.

Jako ga volim i žao mi je što sam to napravila, što sam ga prevarila. Bojim se sve mu priznati jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu.

Navečer ne mogu spavati i noću plačem zbog toga. Što da napravim?

Je li najbolja opcija sve mu priznati?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here