STRAVIČNA SCENA U PARAĆINU: Žena pronađena mrtva u stanu, a njen sin pustio muziku i skinuo se go!

0
465

Paraćinska policija, po prijavi, zatekla je u srijedu popodne beživotno tijelo profesorke srpskog jezika Ljiljane Stanojević (84), u penziji, na podu u njenom stanu, dok je njen sin Ivan, prema saznanjima “Novosti”, bio potpuno nag u kupatilu, a u stanu je treštala muzika!

 

Na lice mjesta, osim policije, izašao je dežurni zamjenik Višeg javnog tužioca u Jagodini koji je naložio obdukciju, a sin je sanitetskim kolima prevezen najprije u Hitnu pomoć paraćinskog Doma zdravlja, a zatim u Ćupriju na Odjeljenje psihijatrije.

Obdukcija, koja je zakazana treba da utvrdi na koji je način preminula nesrećna žena i ima li elemenata krivičnog djela. Stanari zgrade u Ulici Mihajla Pupina, još u šoku, sumnjaju na ubistvo i kažu da su juče iz Ljiljaninog stana, u kome je ona sama živjela sa sinom, čula baš jaka svađa, te da je sin vikao: “Napolje, napolje!”

– Cijeli dan juče, i danas, kad je došla policija, iz njihovog stana je treštala preglasna muzika. Komšija dugo nije imao posao, dva puta se ženio i razvodio, pa je prije nekoliko godina došao da živi sa majkom. Kažu da je bio samo u čarapama i da nije htio da se obuče ni kad je policija došla. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi! – priča komšinica koja živi u istoj zgradi.

U Hitnoj pomoći saznajemo da se Ivan Stanojević nije liječio od psihičkih bolesti.

Za Ljiljanu komšije kažu da je bila izuzetno pedantna i uvijek dotjerana žena, dok se Ivan, do sada, uvijek pristojno javljao. Ljiljana je imala još jednog sina koji je oženjen i živi u sopstvenom domaćinstvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here