SILOVAO 16-GODIŠNJAKINJU NA NJIVI: Kad se ona prijateljima povjerila da je silovana, oni je ubacili u auto…

0
299

Istražni sudija Višeg suda u Kruševcu u Srbiji odredio je pritvor do 3 mjeseca B.P. (21) iz Bačine i D.D. (20) iz Izbenice dok je maloljetnom V.M. (16) iz Bačine određen pritvor od mjesec dana zbog sumnje da su u subotu, 6. septembra, u selu Obrež silovali 16-ogodišnju djevojku.

Šesnaestogodišnjakinju iz Varvarina navodno su silovala trojica mladića – Dalibor D. (20), Bojan P (21) i V. S. (16)! Tinejdžerku su, kako beogradske “Novosti” doznaju, napastvovali dva puta u noći između subote i nedjelje! Mladići su zbog počinjenog teškog zločina, kako je juče potvrdila policija u Kruševcu, privedeni. Maloljetniku je određen pritvor do 30 dana, a drugoj dvojici do tri mjeseca.

Sve je počelo u subotu, 6. septembra u kafani u Obrežu, gdje se slavilo punoljetstvo. Tinejdžerka je kobne večeri došla iz Varvarina na žurku i, prema navodima iz istrage, trebalo je da prespava u selu kod drugarice, koja nije bila gost na zabavi. Na istoj rođendanskoj žurki žrtva se tako našla sa osumnjičenima.

– Jedan drug je zamolio učenicu da pravi društvo Daliboru, iz obližnjeg sela Izbenica, koji je krenuo da ga poveze kući. Ona je pristala da pođe, ne sumnjajući da će se nešto loše dogoditi. Odbacili su tog momka i krenuli nazad na žurku. Onda je Dalibor počeo da izbjegava povratak, pravdajući se time da ne može da se sjeti puta- otkriva nezvanično izvor “Novosti”.

Umjesto u kafanu, maloljetnu učenicu dovezao je do njive i tu je silovao. Prema navodima iz istrage, napastvovanje se dogodilo oko 2 sata. Zaprijetivši, potom ju je prebacio do kafane, gdje je sreo dvojicu drugova. Prema nezvaničnim informacijama, djevojčica je odmah zamolila Bojana. P. i V. S. da joj pomognu da pronađe kuću svoje drugarice jer ne poznaje Obrež i slabo se snalazi po selu. Navodno im je i ispričala šta se dogodilo, ne sluteći da će se isti zločin ponoviti.

– Sva trojica su je izgurali sa žurke i odveli u obližnju napuštenu kuću. Ona je pružala otpor, ali su je nekoliko puta udarili i ponovo silovali. Sve je to trajalo do šest sati ujutro. Tada su je vratili do centra sela, gdje je devojka uspela da uspostavi kontakt sa drugaricom – kažu u istrazi.

Djevojčica je za ono što se dogodilo majci ispričala dan kasnije, kada se vratila u dom u Varvarin. Slučaj je ubrzo prijavljen policiji, koja je pohapsila manijake. Prema nezvaničnim informacijama “Novosti”, na mobilnom telefonu silovane zablježena su tri poziva njene drugarice, koja ju je, prema navodima iz istrage, opominjala da se vrati sa žurke jer je kasno. Tinejdžreka, iz straha, navodno nije smjela da ispriča šta se dešava.

POVREDE KAO DOKAZ

Povrede po djevojčicinom tijelu, koje su joj nanijeli mladići, trebale bi biti validan dokaz u istrazi. Prema nepotvrđenim informacijama, maloljetnica ima povrede na butinama i na glavi. Kazna za ovakvo krivično delo je za punoljetna lica od pet do 15 godina.

Izvor: doznajemo.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here