MAMA I SIN ŠOKIRALI PRIZNANJEM: ‘U VEZI SMO I ŽELIMO DIJETE!’

0
411

Britanka Kim West sa svojim je sinom Benom Fordom u vezi dvije godine, a majka i sin tvrde da su suđeni jedno drugom. Britanskim medijima su 51-godišnja Kim i 32-godišnji Ben ispričali da im je se*s odličan te da žele dijete.

Kim je sina dala na posvajanje samo sedam dana nakon poroda, a nakon 30 godina razdvojenosti susreli su se 2013. godine. Ben, koji je živio u SAD-u, majci je u Englesku poslao pismo. Tada je bio dvije godine u braku, no nakon što se zaljubio u svoju majku razveo se od supruge. Kim i Ben tvrde da njihova veza nije incest i planiraju vjenčanje.

– Osjećala sam se kao da se znamo godinama – rekla je Kim za The New Day.

Sin ju je počeo privlačiti, a potom je počela maštati o njemu. Počela je na internetu tražiti više o tome te je otkrila da je riječ o “genetskoj se**ualnoj privlačnosti”, koju osjete rođaci koji se upoznaju kao odrasli.

Nakon boce šampanjca koju su popili u hotelu, prvi su se put poljubili, a zatim i se**ali nekoliko puta. Benova supruga Victoria bila je sumnjičava oko njihovog odnosa, a poludjela je kad je čula što se događa.

– Bila je ljubomorna kad me Ben dodirivao, smatrala je da provodimo previše vremena zajedno – rekla je Kim.

Majka i sin otišli su u Michigan, gdje su upoznali još jedan par koji je osjetio “genetsko seksualno privlačenje”.

– Znam da ljudi misle da je to odvratno, ali kad se dogodi ljubav spreman si se odreći svega i boriti za nju – dodala je Kim.

Nakon što su ispričali svoju priču, Kim i Ben su nestali. Naime, iako oni tvrde da je to ljubav, policija poručuje da bi Kim mogla završiti u zatvoru zbog incesta i to na 15 godina.

(avaz.ba/Foto:deccanchronicle.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here