KATASTROFA!! SILOVA KCERKU POD TUSEM A ZATIM POZVAO PRIJATELJE NA ZURKU!!

0
1853

 

Related image

Nakon sto ju je silovao, pozvao je prijatelje da se pridruze na takozvanu zurku…

Nakon sto je se vratila iz skole, otac trinaestogodisnjakinje ju je pozvao da mu donese rucnik pod tus. iznenadjena tim zahtjevom odbia je rekavsi da joj je neugodno, rekao joj je da se opusti, da joj je otac.

Zbunjena, uradila je to ali nije ni ocekivala da ce je to kostat, da ce joj daj momenat ostavit crnu mrljukoju ce pamtit tokom cijelog zivota.

Naime kad mu je dodala rucnik, uzeo ju je za ruku i povukao pod tus.

Tu je krenuo sa gadnostima, jadna, krhka djevojica nije mogla nista uraditi, opiranje joj nije uspjelo pa je se onesvjestila, medjutim on idalje nije prestajao, nastavio je sa mnogobrojim gadostima. kao da mu to nije bilo dovoljno, pozvao je svoje prijatelje na zurku, te slomljenoj djevojcici zaprijetio da i njih mora zadovoljit.

Od 5 prijatelja koje je pozvao dvojica su se u roku od 5 min pojavila na vratima.

medjutim, postoje i ljuti dobrog srca, ostala tri prijatelja su se nasla i odlucila ove gadosti odma prijaviti u obliynju postaju.

Nakon samo 10 minuta patrole policije su se prijavile pred kucom.

Related image

 

Otac djevojcice D.V.(39) je priveden i osudjen na 25 godina zatvora, njegovi prijatelji T.M.(35) i K.H. (36) na 9 godina i 5 mjeseci.

Djevojcica je zbrinuta u bolnici gdje ce provest vrijeme dok se ne oporavi, nakon toga bit ce zbrinuta kod obliznje rodbine, jer majka joj je nedavno umrla..

(mojkutak.info)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here