Doktora zamolila da je pet sedmica ranije porode – da muž ne bi otkrio PRAVU istinu!

0
117

 

Potpuno svi ostali su bez teksta kad su čuli šta je uradila jedna žena… Ona je bila u drugom stanju, međutim ono što se u bolnici taj dan desilo, jako je čudno bilo.

 

Glavna doktorka se prisjeća tog događaja, te je ispričala za tu ženu kako je ona zahtijevala od nje da se bar pet sedmica ranije porodi.. njima nije bilo jasno zbog čega.

Ipak, na kraju se otkrilo kako njen muž – nije pravi otac djeteta! Budući da je u vojnim snagama tad bio njen muž i u vojnoj misiji, on je dan proračunao tačno kad je sa svojom ženom imao odnose, te otprilike dan kad bi se ona trebala da porodi.

Njenom mužu je jako neobično bilo što se odužila trudnoća, zašto se njegova žena još uvijek nije porodila – i onda su otkrili da je to zato što ustvari on nije otac djeteta. Doktori su se s mnogim situacijama susretali, ali zasigurno još nikad nisu s ovom. Nikom nije bilo jasno šta ta žena tačno radi, a kad se rodilo njeno dijete, ona jednu stvar ipak nije mogla zataškati…

O čemu je bila riječ? Pa, i ona i njen muž su bijeli – oboje, a njeno dijete je crno bilo, što je bio očigledan znak da ga je prevarila s crncem, a to mu je palo jako teško.

 

Zamislite to! Pokušati zataškati da ste trudni s drugim… i to crncem. Pa kako to ikom može poći za rukom? Više sreće drugi put – ili ipak ne.

Izvor: Nezavisno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here