BRAT I SESTRA U VEZI 20god – “Kad god sam je video golu, otrčao bih u sobu i plakao.”

0
7627

 

Ispričali su kako su prvi put završili u krevetu.
Toma i Lena žive kao svaki drugi par, imaju dete i kažu da se vole, ali je razlika između njih i drugih parova je u tome što su njih dvoje brat i sestra. U intervjuu za medije, Tom je rekao da nije bilo ništa neobično u njihovom vaspitanju, da su odrastali u stabilnoj porodici. Kako su naveli, međusobna osećanja među njima počela su da se razvijaju kada su bili u pubertetu.
Odrasli su u malom austrijskom selu i kako kažu živeli u ogromnoj beloj kući. Njihova majka je bila domaćica, a otac državni službenik. U njihovoj porodici nije bilo svađa.
Devojka
– Kao tinejdžer sam shvatio da se razlikujem od druge dece. Lena mi je rekla da se oseća isto. Počeo sam da dobijam sek***** osećanja prema njoj kada smo oboje ušli u pubertet. Krišom sam je posmatrao kad god se presvlačila. Kad god bih je video golu, odmah bi otrčao u sobu i plakao zbog svojih osećanja. Stideo sam se što je voli – ispričao je Tom, piše unilad.co.uk.
Vezu su otpočeli jedno veče kada su oboje bili pijani. Lena je patila zbog toga što ju je dečko prevario, a Tom je bio u depresiji zato što je zaljubljen u sestru. Utehu su našli jedno u drugom i te noći završili su u krevetu.
Pokušaj zajedničkog samoubistva
Ipak, svoju vezu su od početka sakrivali zbog reakcije društva, ali i zbog strogih zakona Austrije, gde je incest kažnjiv zatvorom. Bilo im je strašno što moraju da se kriju, a kažu da su se osećali kao u balonu. Pokušali su i da se ubiju. Tom je naglo upao u depresiju zbog onoga što im se događa. Lena je kupila tablete koje su popili zajedno, preživeli su jer su ih pronašli na vreme.
Posle toga su se odselili iz kuće svojih roditelja i preselili u Nemačku gde i danas žive. Njih dvoje su u incestoidnoj vezi već 20 godina, i smatraju da incest ne treba da bude legalan.
– Ja bih razumeo da idete u zatvor ako svojom vezom ugrožavate nekog naprimer dete. Ali moja žena i ja se volimo dovoljno i naravno volimo i dete – kaže Tom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here