BOLESNO! Oženio je devojku (24), a onda su shvatili da mu je UNUKA! Ono što je usledilo ŠOKIRAĆE VAS

0
451

 

Slučaj koji je šokirao ceo svet.

Samo tri meseca nakon što su se venčali, prilikom gledanja porodičnog albuma, mlada je doživela veliko iznenađenje kada je ugledala svog oca i shvatila da je joj je čovek za kog se udala zapravo deda. U albumu su se nalazile fotografije njegove porodice sa prvom suprugom, a on sa njima nije bio u kontaktu godinama.

– Bila sam očajna kada sam ugledala svog oca. Rekao mi je da je to njegov sin iz prvog braka sa kojim već dugo nije u kontaktu – ispričala je mlada.

Neimenovani milioner je nakon neslavnog razvoda sa drugom ženom 2009. godine, osvojio nekoliko miliona dolara na lotu i tada presekao kontakt sa starim životom i porodicom. Njegova supruga, odnosno unuka, prestala je da bude u kontaktu sa roditeljima nakon što je zatrudnela kao tinejdžerka. Kada su se upoznali ona je radila kao plesačica u jednom striptiz klubu.

mlada baca bidermajer

Foto: Profimedia

Par se upoznao putem interneta, a muškarac je priznao kako ga je obuzeo neki čudan osećaj kada je video njenu fotografiju.

– Delovalo mi je čudno, kao da sam prolazio kroz neki san. Nisam tada znao šta je u pitanju – priznao je.

Oni odbijaju da se razvedu, govoreći kako bi ionako živeli srećno do kraja života da nikada nisu saznali u kakvom su srodstvu, piše Independent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here