ANABELA NIKAD ŽEŠĆE O KIJI I ZORICI MARKOVIĆ: Kako se osjećate dok vaša Zorka moju kćerku naziva c*gankom, a Kija je fašista broj 2!

0
536

Kija Kockar i Zorica Marković u sitne sate prethodne noći pričale su na razne teme, a jedna od njih svakako je i Zadruga, te situacija između Kije, njenog supruga Slobodana Radanovića i njegove partnerke Lune Đogani.

Zorica je u jednom trenutku Kiji ispričala kako je njena bliska drugarica komentarisala jednu Slobinu izjavu, u kojoj je Lunu uvrijedila na nacionalnoj osnovi.

– Drugarica moja jednom kaže: “Zamisli ti, Sloba jednom kad je rekao “ma boli me ku*ac za ove c*gane”, u smislu narod i sve… – počela je Zorica.

– Rekao ovde?! – pitala je Kija.

– Da. A ona psuje i kaže: “Je*em li mu… Pa što se ne okrene, ima tu ispred nosa ovu cigan*turu?!” – citirala je Zorica svoju prijateljicu, nakon čega su se i ona i Kristina smijale.

Ovo je izrevolitiralo Luninu majku Anabelu koja se ovim povodom javno oglasila, i pozvala sve ljude koje Zorica poznaje da kažu “kako se osjećaju” dok ona ovako priča.

– Žao mi je što ću ovoj ženi dati na bilo kakvoj važnosti! Gospodo Zoričini prijatelji, kolege, bivši momci, romske nacionalnosti, kako se osjećate dok se vaša Zorka podsmijava mojoj kćerki i naziva je “cigankom”?! – pitala je Anabela u prvom dijelu poruke, dok se drugi odnosio na Kiju.

– O gospođi, nacionalnisti i fašisti broj 2 ne bih ništa dodala, imali ste priliku da čitate njene tvitove! Aplauz za sve one koji šire mržnju i podržavaju nacionalizam! Dosta nam je ratova, želimo da gledamo ljubav!!! – poručila je Anabela putem Instagrama.

I dok su je neki osudili rekavši da pretjeruje spominjanjem ratova, te da previše “pumpa” Zoričinu izjavu, drugi su se složili sa njom i podržali ono što je poručila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here